Mohou lidé vyprávět příběh vaší značky?

Dokážeš lidem říct, co děláš, jednou větou? Máte jednoduchý, ale působivý příběh značky? Pokud jste jako většina – odpověď je obvykle ne.

 

Ale jde o to: pokud to nedokážete jednoduše, lidé vás nemohou odkázat.

Mohou lidé za vás vyprávět příběh vaší značky ?

Proč je tak těžké udržet to jednoduché? Možná proto, že svařit své celoživotní dílo do jediné věty je děsivé. Používání více slov se zdá důležitější – závažnější, bezpečnější.

Podívejte se, zda vám tento myšlenkový proces zní povědomě.

Zde je jedna jediná věta, která popisuje, co moje společnost dělá: V Blenderu pomáháme B2B společnostem a prodejním týmům vyprávět jejich příběh úžasným a lidským způsobem, pak tento příběh propagujeme tím, že sloužíme jejich publiku, což prokazatelně vede k úžasnému růstu prodeje. .

Ale moje myšlenky se mohou svírat, když jsem před někým, a to vše komplikuje.

Sledujte můj vnitřní monolog:

Strategic Me: „Udržování věcí v jednoduchosti pomáhá lidem cítit se sebevědomě a umožňuje jim, aby byli zvědaví, jak jim můžeme pomoci.“

Devil’s Advocate Me : “Ale počkejte, lidé si neuvědomí, že děláme weby, branding a reklamu a lead-gen a content marketing.”

Nervous and Fearful Me: „Počkejte, vědí potenciální zákazníci, co je obsahový marketing? Možná bych měl uvést sociální média, e-mail, SEO, blogování, zasílání zpráv a publicitu. Pokud na to přijde, mám

definovat branding a služby, které jsou potřebné k rozvoji značky?“

Paranoid Me: „Ale nezní to, jako bychom byli ‘kamarádi’? Myslím tím, že jsme specialisté a experti. Jak sdělím, že jsme úžasní v této jediné věci, která nás dělá úžasnými ve spoustě věcí?”

Vidíš, co tím myslím?

To se může stát, když děláme prodej a marketing o nás, místo o lidech, kteří nás potřebují. Lidé nemohou zpracovat všechny vaše informace během jediného ahoj. Jedná se o nákupní proces s … prodejním cyklem , nikoli o branding hit-and-run.

Důvěřujte procesu a naučte se, jak distribuovat své sdělení v průběhu prodejního cyklu tak, aby vám vaše publikum mohlo porozumět, klást otázky a komunikovat s vámi.

Dostanete se dále, rychleji, tím, že se zaměříte na vztah místo svého hřiště.

Věříme, že vaše práce je rozšířením toho nejlepšího, co světu nabízíte. Abychom dostáli vašemu závazku a talentu, rozesíláme jednou měsíčně naše nejlepší tipy pro branding a marketing. Pracují pro jednotlivce i pro organizace. Vaše kontaktní údaje nikdy Koupit seznam čísel mobilních telefonů neprodáváme, nesdílíme ani nezneužíváme. Toto je náš dárek pro vás.

 

Koupit seznam čísel mobilních telefonů

 

Klikněte zde a připojte se k naší komunitě.

Jste připraveni zlepšit svůj marketing?Pokračujte, položte 从解说曲目的文字记录开始 otázku. Může prodej na sociálních sítích zvýšit tržby B2B společností? Krátká odpověď: Ano, absolutně. Není to ale tak jednoduché, jako vytvořit si stránku na Facebooku a očekávat, že se tržby začnou hrnout dovnitř. B2B společnosti potřebují mít silnou strategii sociálních médií , která je šitá na míru jejich cílové skupině a oboru. V první řadě mohou sociální média hrát klíčovou roli při budování povědomí o značce pro B2B společnosti. Díky přítomnosti na platformách jako LinkedIn, Twitter a dokonce i Instagram mohou podniky předvést své služby nebo produkty potenciálním klientům, kteří o nich jinak možná neslyšeli. To může vést ke zvýšení návštěvnosti webu, zapojení potenciálních potenciálních zákazníků a v konečném důsledku k většímu prodeji.

Prodej sociálních médií

Ale tím to nekončí. Sociální média také umožňují B2B společnostem etablovat se jako myšlenkové lídry ve svém oboru

Ano, můj B2B compadres: Je čas začít.

Je čas dozvědět se, co svět B2C považuje za pravdu. Sociální prodává. I ve světě B2B.

Nech mě to vysvětlit.

Jedna z mých oblíbených knih o prodeji byla vydána v roce 2000 od 太原手机号码表 Jeffreyho J. Foxe, How to Become a Rainmaker.

Některé z jeho tipů zahrnují:

Važte si zákazníků za všech okolností
Naslouchejte zákazníkům a dešifrujte jejich potřeby
Dejte svým zákazníkům to, co potřebují
Dostaňte svůj produkt k zákazníkům, když ho chtějí
Každému zákazníkovi upřímně a často děkuji
Dejte svým zákazníkům více, než očekávají
Budování loajality zákazníků: Praktické strategie pro vaši firmu
Při používání sociálních médií a obsahu nemusíte čekat, až se potenciální zákazníci stanou zákazníky. Můžete si jich vážit, naslouchat jim, dávat jim, děkovat jim a překonávat jejich očekávání, než vyměníte peníze za produkty nebo služby.

Když půjdete nad rámec, protože vám na tom záleží dostatečně proaktivně, vytvoříte cestu, která si nejen získá jejich důvěru a zájem, ale může vytvořit základ pro dlouhodobou loajalitu.

Jak tedy můžete tyto tipy implementovat ve svém vlastním podnikání? Zde je několik praktických způsobů, jak uvést strategie prodeje na sociálních sítích do praxe.

 Važte si svých zákazníků za všech okolností

To znamená, že budete svým zákazníkům projevovat skutečnou péči a uznání, nejen když nakupují nebo se setkají s problémem. Udělejte si čas na budování vztahů s nimi a pochopení jejich potřeb, abyste jim mohli v budoucnu lépe sloužit.

2. Naslouchejte svým zákazníkům a dešifrujte jejich potřeby

Ujistěte se, že aktivně nasloucháte svým zákazníkům a komunikujete s nimi, ať už prostřednictvím sociálních sítí, průzkumů nebo osobních rozhovorů. To vám pomůže porozumět jejich bolestivým bodům a tomu, co od vašeho podnikání hledají.

3. Dejte svým zákazníkům to, co potřebují

Jakmile určíte jejich potřeby, udělejte to

Chcete vědět více?

Podívejte se na naše video o vytvoření prodejní cesty online.

 

Jste připraveni zlepšit svůj marketing? Kontaktujte nás ještě dnes!

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注